Verlichting met design

Voor een ontspannen afsluiting van de dag is het juiste licht onmisbaar. Daarbij maken de plaats en afstelling een verschil van dag en nacht.

Als enige speciaalzaak voor designverlichting in Friesland heeft Wielinga & Tabbers de beste kennis in huis om jou een goed verlichtingsadvies te geven.

Voor ons  gratis verlichtingsadvies!

“Ons huis was mooi ingericht maar er miste nog iets. De mannen van Tabbers zijn bij ons geweest en nu voelt het echt als ons huis. Schitterend uitgevoerd en dit hadden we nooit zelf kunnen bedenken.”

2017 – Alexandra uit Sexbierum

Wij weten wat u nodig heeft

Jarenlange ervaring en vakmanschap maken dat Wielinga & Tabbers precies weet hoe licht tot zijn recht komt. Wij adviseren u graag over het lichtplan van uw (nieuwbouw)woning. En om alles optimaal op elkaar af te stemmen, denken we graag vroegtijdig met u mee. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Een doordacht lichtplan maakt uw huis compleet

Wij adviseren je graag over het lichtplan van jouw (nieuwbouw)woning. En om alles optimaal op elkaar af te stemmen, denken we graag vroegtijdig met je mee. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Wielinga & Tabbers is specialist in:

Lichtdesign

Als enige speciaalzaak voor designverlichting in Friesland heeft Wielinga & Tabbers alle kennis in huis voor het beste verlichtingsadvies. In onze winkel op het Zuiderplein in Leeuwarden (tegenover de Mercuriusfontein) kun je terecht voor designverlichting van onder meer: Foscarini, Artemide, Occhio, Catalini & Smith, Louis Poulsen en Cini & Nils.

Slapen

Wielinga & Tabbers in Leeuwarden levert maatwerk in slaapoplossingen. Wij geven je de tools waardoor je dieper slaapt en uitgerust wakker wordt. Ons brede assortiment bestaat uit bedden, matrassen, boxsprings, kussens en linnengoed. Pijn aan nek, rug of schouders? Maak ook dan vrijblijvend een afspraak met Ronald Wielinga, slaapexpert van Wielinga & Tabbers.

Opbergen

Voor elke opbergwens ben je bij Wielinga & Tabbers op het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar infotainment, ingebouwde audio en video of draadloos regelbare verlichting vanaf het hoofdkussen; je vindt de exclusieve oplossingen op het Zuiderplein nummer 7 in Leeuwarden. Wel een opberg-idee maar het niet kunnen uitvoeren? Neem ook dan contact met ons op.

Wanneer kom je langs?

Het inplannen van een afspraak is nog nooit zo eenvoudig geweest. Klik op de kalender en geef het tijdstip aan wanneer je langs wilt komen. Gedurende de afspraak nemen we ruim de tijd voor je. Uiteraard is de afspraak geheel vrijblijvend.

Plan hier een afspraak in

december 2022
ma di wo do vr
28293012
56789
1213141516
1920212223
2627282930

Bekijk onze huidige projecten

Van badhotel op Vlieland tot lichtbollen in Beesterzwaag. Benieuwd wat wij de afgelopen maanden hebben gerealiseerd? Hier een greep uit ons werk.