Ongestoorde nachtrust

Met meer dan honderd jaar ervaring is Wielinga & Tabbers de specialist op het gebied van bedden en slapen. Vanaf 1916 adviseren wij onze klanten om te komen tot een heerlijk, ongestoorde nachtrust.  

Het slaap-assortiment van Wielinga & Tabbers kent de mooiste merken en bestaat uit bedden, matrassen, boxsprings, kussens en linnengoed. Een op maat gemaakte inloopkast en designverlichting maakt je slaapkamer helemaal af.

Wij bezorgen én monteren het bed altijd gratis.

En het oude bed? Die voeren we ook nog voor je af!

Slechte slapers? Die bestaan niet.

Wekelijks vragen klanten ons om slaapadvies. Zij hebben moeite om in te slapen omdat ze of onrustig (draaien en woelen) of omdat ze uren naar het plafond liggen staren. Ook veel gehoorde problemen zijn het tussentijds wakker worden of het heel erg vroeg ontwaken.

Onze ervaring wenden we aan om klanten maatwerkadvies te geven. Geen mens is immers gelijk in postuur en we hebben allemaal een andere slaap- en voorkeursligging. Na gedegen onderzoek (gratis) zijn klanten verzekerd van een matras die optimaal bij hen past waarmee slaapproblemen tot het verleden behoren.

Slaapexpertise

Slaapcomfort is een combinatie van tientallen factoren die allemaal op elkaar inwerken. Bij Wielinga & Tabbers laten we iedereen ervaren hoe al een kleine wijziging in de opzet voor indrukwekkende veranderingen zorgt. Veranderingen die het verschil maken tussen een slechte – en een zorgeloze nachtrust.

Roep de slapeloosheid een halt toe. Weiger om uren lang wakker te liggen of om op te staan met pijnklachten aan nek en schouders. Stop dit alles en maak nog vandaag een afspraak. Ga voor een slaapadvies naar de slaapexperts van Wielinga & Tabbers.

Wielinga & Tabbers is specialist in:

Lichtdesign

Als enige speciaalzaak voor designverlichting in Friesland heeft Wielinga & Tabbers alle kennis in huis voor het beste verlichtingsadvies. In onze winkel op het Zuiderplein in Leeuwarden (tegenover de Mercuriusfontein) kun je terecht voor designverlichting van onder meer: Foscarini, Artemide, Occhio, Catalini & Smith, Louis Poulsen en Cini & Nils.

Slapen

Wielinga & Tabbers in Leeuwarden levert maatwerk in slaapoplossingen. Wij geven je de tools waardoor je dieper slaapt en uitgerust wakker wordt. Ons brede assortiment bestaat uit bedden, matrassen, boxsprings, kussens en linnengoed. Pijn aan nek, rug of schouders? Maak ook dan vrijblijvend een afspraak met Ronald Wielinga, slaapexpert van Wielinga & Tabbers.

Opbergen

Voor elke opbergwens ben je bij Wielinga & Tabbers op het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar infotainment, ingebouwde audio en video of draadloos regelbare verlichting vanaf het hoofdkussen; je vindt de exclusieve oplossingen op het Zuiderplein nummer 7 in Leeuwarden. Wel een opberg-idee maar het niet kunnen uitvoeren? Neem ook dan contact met ons op.

Wanneer kom je langs?

Het inplannen van een afspraak is nog nooit zo eenvoudig geweest. Klik op de kalender en geef het tijdstip aan wanneer je langs wilt komen. Gedurende de afspraak nemen we ruim de tijd voor je. Uiteraard is de afspraak geheel vrijblijvend.

Plan hier een afspraak in

oktober 2021
ma di wo do vr
272829301
45678
1112131415
1819202122
2526272829

Bekijk onze huidige projecten

Van badhotel op Vlieland tot lichtbollen in Beesterzwaag. Benieuwd wat wij de afgelopen maanden hebben gerealiseerd? Hier een greep uit ons werk.