Rugklachten

Vier op de vijf Nederlanders kampt op enig moment met fysieke problemen. Rugklachten staan met stip op één. Pijn aan nek en schouders op twee en drie. Een verkeerde houding, overbelasting, spanningen of een ondeugdelijke matras zijn de belangrijkste veroorzakers.

Naast een bezoek aan de huisarts, is het raadzaam advies in te winnen bij Wielinga & Tabbers.

Vraag een persoonlijk slaapadvies aan

Word je iedere ochtend gebroken wakker en vermoed je dat het aan je matras ligt?
Maak dan vrijblijvend een afspraak met Ronald Wielinga, slaapexpert.

Pijn aan nek, schouders of rug

Wielinga & Tabbers wordt al meer dan honderd jaar geraadpleegd bij lichamelijke problemen die vaak ontstaan door een ‘slecht’ matras of kussen. Heb je iedere ochtend last van nek, schouders of rug bij het ontwaken? Is de pijn zo heftig dat het je ’s nachts wakker houdt? Vraag dan advies aan Wielinga & Tabbers in Leeuwarden.

Wielinga & Tabbers onderzoekt welke matras specifiek voor u geschikt is. Om maatwerk te kunnen leveren, kijken we als eerste naar de klachten. Waar zit de pijn? Hoog in de rug of in de onderrug? Klachten in de onderrug wijzen vaak op een versleten of een te zacht matras.

Waar de meeste bedrijven zich focussen op de rechtheid van de ruggenwervel weet Wielinga & Tabbers dat het om heel veel meer dan dat alleen gaat.

Problemen aan het bewegingsapparaat beïnvloeden ons dagelijks leven. Om de pijn te ontzien, belasten we andere spieren. Dit forceren werkt nieuwe klachten als pijn, krachtverlies en stijfheid in de hand. Goed, objectief advies om de vicieuze cirkel te doorbreken, is daarom essentieel.

Klachtenvrij

Postuur, gewicht en lengte, maar ook de verhouding tussen taille en schouders is belangrijk voor het bepalen van het juiste matras en kussen om fysieke klachten aan het bewegingsapparaat tegen te gaan en op te lossen.

En wat te denken van slaaphouding en voorkeursligging? Is er sprake van een groot gewichtsverschil tussen de partners? Zo ja, dan is het – met het oog op naar elkaar toe rollen – raadzaam om twee matrassen in plaats van één enkele aan te schaffen. In de ochtend stram? Waarschijnlijk is het bedklimaat hiervoor verantwoordelijk. in dat geval raden we een synthetische matras af. Vocht wordt bij deze matras slecht afgevoerd waardoor het lichaam koud wordt. Evenmin zijn we fan van matrassen met traagschuimen omdat deze zich naar het lichaam vormen. Het gevolg: er wordt minder omgedraaid waardoor het bloed niet goed circuleert.

Wielinga & Tabbers heeft een ruim assortiment aan kussens, matrassen en dekbedden. De maatadviezen die we verstrekken kunnen meteen worden getest en naar wens worden aangeschaft. Wielinga & Tabbers helpt je aan een goede en gezonde nachtrust.

Wielinga & Tabbers is specialist in:

Lichtdesign

Als enige speciaalzaak voor designverlichting in Friesland heeft Wielinga & Tabbers alle kennis in huis voor het beste verlichtingsadvies. In onze winkel op het Zuiderplein in Leeuwarden (tegenover de Mercuriusfontein) kun je terecht voor designverlichting van onder meer: Foscarini, Artemide, Occhio, Catalini & Smith, Louis Poulsen en Cini & Nils.

Slapen

Wielinga & Tabbers in Leeuwarden levert maatwerk in slaapoplossingen. Wij geven je de tools waardoor je dieper slaapt en uitgerust wakker wordt. Ons brede assortiment bestaat uit bedden, matrassen, boxsprings, kussens en linnengoed. Pijn aan nek, rug of schouders? Maak ook dan vrijblijvend een afspraak met Ronald Wielinga, slaapexpert van Wielinga & Tabbers.

Opbergen

Voor elke opbergwens ben je bij Wielinga & Tabbers op het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar infotainment, ingebouwde audio en video of draadloos regelbare verlichting vanaf het hoofdkussen; je vindt de exclusieve oplossingen op het Zuiderplein nummer 7 in Leeuwarden. Wel een opberg-idee maar het niet kunnen uitvoeren? Neem ook dan contact met ons op.

Wanneer kom je langs?

Het inplannen van een afspraak is nog nooit zo eenvoudig geweest. Klik op de kalender en geef het tijdstip aan wanneer je langs wilt komen. Gedurende de afspraak nemen we ruim de tijd voor je. Uiteraard is de afspraak geheel vrijblijvend.

Plan hier een afspraak in

december 2022
ma di wo do vr
28293012
56789
1213141516
1920212223
2627282930

Bekijk onze huidige projecten

Van badhotel op Vlieland tot lichtbollen in Beesterzwaag. Benieuwd wat wij de afgelopen maanden hebben gerealiseerd? Hier een greep uit ons werk.