Het betere liggen en opstaan

Over Het Matras en De Betere Matrassen wordt veel geschreven. Het matras is een plek om thuis te zijn, van romantiek tot nachtrust en herstel. Het matras is de divan waar we ongeveer eenderde van ons leven doorbrengen. Dan kan het matras dus maar beter een goed matras zijn.  

Bij Wielinga & Tabbers weten we het een en ander over matrassen. En we delen graag onze technische kennis over de kwaliteiten van matrassen.

volledig gratis slaapadvies!

Wij bezorgen én monteren het bed altijd gratis.

En het oude bed? Die voeren we ook nog voor je af!

Hoe kies je het beste matras?

Elk kwaliteitsmatras is gemaakt voor een gezonde, ongestoorde nachtrust. Het past zich aan aan de contouren van je lichaam en draagt je op fluwelen handen, zodat je ontspant, uitrust en herstelt. Maar er zijn nogal wat mensen, wensen en voorkeuren. Bij de een past zacht, bij de ander wat stugger.

Voor het ultieme matras bestaat geen vuistregel. Je moet het voelen. Dus wat ons betreft geen internetbestelling, maar een bezoek aan de betere beddenzaak en het gewoon zelf ervaren. Een goed matras is niet alleen een waardevolle investering maar immers ook een investering voor het leven.

Ontdek de combinatie

Matras op boxspring? Matras op lattenbodem? Matras op spiraalbodem? Probeer het uit. Ervaar het en voel het. Daar is een winkel voor. Dus kom langs, stel je vragen, probeer het uit en ontdek de combinatie voor de ultieme nachtrust.

Wielinga & Tabbers is specialist in:

Lichtdesign

Als enige speciaalzaak voor designverlichting in Friesland heeft Wielinga & Tabbers alle kennis in huis voor het beste verlichtingsadvies. In onze winkel op het Zuiderplein in Leeuwarden (tegenover de Mercuriusfontein) kun je terecht voor designverlichting van onder meer: Foscarini, Artemide, Occhio, Catalini & Smith, Louis Poulsen en Cini & Nils.

Slapen

Wielinga & Tabbers in Leeuwarden levert maatwerk in slaapoplossingen. Wij geven je de tools waardoor je dieper slaapt en uitgerust wakker wordt. Ons brede assortiment bestaat uit bedden, matrassen, boxsprings, kussens en linnengoed. Pijn aan nek, rug of schouders? Maak ook dan vrijblijvend een afspraak met Ronald Wielinga, slaapexpert van Wielinga & Tabbers.

Opbergen

Voor elke opbergwens ben je bij Wielinga & Tabbers op het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar infotainment, ingebouwde audio en video of draadloos regelbare verlichting vanaf het hoofdkussen; je vindt de exclusieve oplossingen op het Zuiderplein nummer 7 in Leeuwarden. Wel een opberg-idee maar het niet kunnen uitvoeren? Neem ook dan contact met ons op.

Wanneer kom je langs?

Het inplannen van een afspraak is nog nooit zo eenvoudig geweest. Klik op de kalender en geef het tijdstip aan wanneer je langs wilt komen. Gedurende de afspraak nemen we ruim de tijd voor je. Uiteraard is de afspraak geheel vrijblijvend.

Plan hier een afspraak in

december 2022
ma di wo do vr
28293012
56789
1213141516
1920212223
2627282930

Bekijk onze huidige projecten

Van badhotel op Vlieland tot lichtbollen in Beesterzwaag. Benieuwd wat wij de afgelopen maanden hebben gerealiseerd? Hier een greep uit ons werk.