Bekijk het bed met de ogen open

Het bedframe is te vergelijken met de carrosserie van een automobiel. Vorm, stijl, kleur, uitstraling, het oog mag gestreeld worden. Maar het bedframe is meer dan alleen design, het dient een optimale combinatie te zijn met je matras.  

Het bedframe is te vergelijken met de carrosserie van een automobiel. Vorm, stijl, kleur, uitstraling, het oog mag gestreeld worden. Maar het bedframe is meer dan alleen design, het dient een optimale combinatie te zijn met je matras.

Wij bezorgen én monteren het bed altijd gratis.

En het oude bed? Die voeren we ook nog voor je af!

De ultieme combinatie

Het ideale bed is altijd een combinatie van matras, bedbodem en bedframe. Bij Wielinga & Tabbers zijn we er van overtuigd dat functie voor vorm gaat. Maar dat hoeft nooit een probleem te zijn, want creativiteit kent geen grenzen.

Creatieve, slaapverwekkende oplossingen

Je valt voor dat schitterende design bedframe. Of je hebt nog dat prachtige, authentieke bedframe waar je al jaren verliefd op bent. Dan maken we er graag maatwerk van. Voor alles is een oplossing. Bij Wielinga & Tabbers zijn we niet alleen goed in de betere bedden, we zijn ook bedverbeteraars.

Wielinga & Tabbers is specialist in:

Lichtdesign

Als enige speciaalzaak voor designverlichting in Friesland heeft Wielinga & Tabbers alle kennis in huis voor het beste verlichtingsadvies. In onze winkel op het Zuiderplein in Leeuwarden (tegenover de Mercuriusfontein) kun je terecht voor designverlichting van onder meer: Foscarini, Artemide, Occhio, Catalini & Smith, Louis Poulsen en Cini & Nils.

Slapen

Wielinga & Tabbers in Leeuwarden levert maatwerk in slaapoplossingen. Wij geven je de tools waardoor je dieper slaapt en uitgerust wakker wordt. Ons brede assortiment bestaat uit bedden, matrassen, boxsprings, kussens en linnengoed. Pijn aan nek, rug of schouders? Maak ook dan vrijblijvend een afspraak met Ronald Wielinga, slaapexpert van Wielinga & Tabbers.

Opbergen

Voor elke opbergwens ben je bij Wielinga & Tabbers op het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar infotainment, ingebouwde audio en video of draadloos regelbare verlichting vanaf het hoofdkussen; je vindt de exclusieve oplossingen op het Zuiderplein nummer 7 in Leeuwarden. Wel een opberg-idee maar het niet kunnen uitvoeren? Neem ook dan contact met ons op.

Wanneer kom je langs?

Het inplannen van een afspraak is nog nooit zo eenvoudig geweest. Klik op de kalender en geef het tijdstip aan wanneer je langs wilt komen. Gedurende de afspraak nemen we ruim de tijd voor je. Uiteraard is de afspraak geheel vrijblijvend.

Plan hier een afspraak in

februari 2023
ma di wo do vr
3031123
678910
1314151617
2021222324
2728123

Bekijk onze huidige projecten

Van badhotel op Vlieland tot lichtbollen in Beesterzwaag. Benieuwd wat wij de afgelopen maanden hebben gerealiseerd? Hier een greep uit ons werk.