Zuiderplein 7 - 8911 AM - Leeuwarden

Rugklachten

Vier op de vijf Nederlanders kampt op enig moment met fysieke problemen. Rugklachten staan met stip op één. Pijn aan nek en schouders op twee en drie. Een verkeerde houding, overbelasting, spanningen of een ondeugdelijke matras zijn de belangrijkste veroorzakers.

Naast een bezoek aan de huisarts, is het raadzaam advies in te winnen bij Wielinga & Tabbers.

Wielinga slapen rugklachten vrouw

Pijn aan nek, schouders of rug

Wielinga & Tabbers wordt al meer dan honderd jaar geraadpleegd bij lichamelijke problemen die vaak ontstaan door een ‘slecht’ matras of kussen. Heb je iedere ochtend last van nek, schouders of rug bij het ontwaken? Is de pijn zo heftig dat het je ’s nachts wakker houdt? Vraag dan advies aan Wielinga & Tabbers in Leeuwarden.

Wielinga & Tabbers onderzoekt welke matras specifiek voor u geschikt is. Om maatwerk te kunnen leveren, kijken we als eerste naar de klachten. Waar zit de pijn? Hoog in de rug of in de onderrug? Klachten in de onderrug wijzen vaak op een versleten of een te zacht matras.

Waar de meeste bedrijven zich focussen op de rechtheid van de ruggenwervel weet Wielinga & Tabbers dat het om heel veel meer dan dat alleen gaat.

Problemen aan het bewegingsapparaat beïnvloeden ons dagelijks leven. Om de pijn te ontzien, belasten we andere spieren. Dit forceren werkt nieuwe klachten als pijn, krachtverlies en stijfheid in de hand. Goed, objectief advies om de vicieuze cirkel te doorbreken, is daarom essentieel.

Wielinga slapen rugklachten donker

Klachtenvrij

Postuur, gewicht en lengte, maar ook de verhouding tussen taille en schouders is belangrijk voor het bepalen van het juiste matras en kussen om fysieke klachten aan het bewegingsapparaat tegen te gaan en op te lossen.

En wat te denken van slaaphouding en voorkeursligging? Is er sprake van een groot gewichtsverschil tussen de partners? Zo ja, dan is het – met het oog op naar elkaar toe rollen – raadzaam om twee matrassen in plaats van één enkele aan te schaffen. In de ochtend stram? Waarschijnlijk is het bedklimaat hiervoor verantwoordelijk. in dat geval raden we een synthetische matras af. Vocht wordt bij deze matras slecht afgevoerd waardoor het lichaam koud wordt. Evenmin zijn we fan van matrassen met traagschuimen omdat deze zich naar het lichaam vormen. Het gevolg: er wordt minder omgedraaid waardoor het bloed niet goed circuleert.

Wielinga & Tabbers heeft een ruim assortiment aan kussens, matrassen en dekbedden. De maatadviezen die we verstrekken kunnen meteen worden getest en naar wens worden aangeschaft. Wielinga & Tabbers helpt je aan een goede en gezonde nachtrust.

Bekijk ons assortiment

Assortiment-Verlichting

Verlichting

Assortiment-Raamdecoratie

Raambekleding

Assortiment-Opbergen

Opbergen

Assortiment-Vloeren

Vloeren

Assortiment-Bedden

Bedden