Zuiderplein 7 - 8911 AM - Leeuwarden

Het betere liggen & opstaan!

Over Het Matras en De Betere Matrassen wordt veel geschreven. Het matras is een plek om thuis te zijn, van romantiek tot nachtrust en herstel. Het matras is de divan waar we ongeveer eenderde van ons leven doorbrengen. Dan kan het matras dus maar beter een goed matras zijn.

Bij Wielinga & Tabbers weten we het een en ander over matrassen. En we delen graag onze technische kennis over de kwaliteiten van matrassen.

Ontdek de combinatie

Matras op boxspring? Matras op lattenbodem? Matras op spiraalbodem? Probeer het uit. Ervaar het en voel het. Daar is een winkel voor. Dus kom langs, stel je vragen, probeer het uit en ontdek de combinatie voor de ultieme nachtrust.

Wielinga slapen matrassen matras

Hoe kies je de beste matras

Elk kwaliteitsmatras is gemaakt voor een gezonde, ongestoorde nachtrust. Het past zich aan aan de contouren van je lichaam en draagt je op fluwelen handen, zodat je ontspant, uitrust en herstelt. Maar er zijn nogal wat mensen, wensen en voorkeuren. Bij de een past zacht, bij de ander wat stugger.

Voor het ultieme matras bestaat geen vuistregel. Je moet het voelen. Dus wat ons betreft geen internetbestelling, maar een bezoek aan de betere beddenzaak en het gewoon zelf ervaren. Een goed matras is niet alleen een waardevolle investering maar immers ook een investering voor het leven.

Advies nodig? Wij maken graag tijd voor je vrij!

Bekijk ons assortiment

Assortiment-Verlichting

Verlichting

Assortiment-Raamdecoratie

Raambekleding

Assortiment-Opbergen

Opbergen

Assortiment-Vloeren

Vloeren

Assortiment-Bedden

Bedden