Zuiderplein 7 - 8911 AM - Leeuwarden

Tip over Bedden

Bedden maken de verhalen

Er zijn veel boeken geschreven over bedden. Bij Wielinga & Tabbers houden we het kort, dus houden we het bij reclame voor de betere bedden. Bedden waar je lang plezier van hebt, die je de beste garantie geven voor een goede nachtrust en die je uitnodigen om de gordijnen op tijd dicht te doen.

Of je nu kiest voor een klassiek, stijlvol of modern design bed, het belangrijkste is dat je vorstelijk ligt. Elke nacht weer. Dat maakt een goed bed je beste aankoop.

wielinga slapen Bedden maken de verhalen
slaapadvies-bedden aanschaffen

Bed aanschaffen?

Een aangename houding op een goed bed brengt gezonde rust. Die houding bepaal je zelf, het bed dient daarbij te passen. Neem dus de tijd voor proefliggen op verschillende matrassen en bedbodems. Stel je vragen aan de beddenspecialist van Wielinga & Tabbers. Die kan je alles vertellen over de juiste ondersteuning, elasticiteit, luchtdoorlatendheid, hygiëne en levensduur.

slaapadvies-bedden stijl en functie

Eerst de functie, dan de stijl

De eerste keuze maak je met je ogen dicht. Probeer eerst alle combinaties van matras en bedbodem. Er zijn grote verschillen in specifieke eigenschappen en voor iedereen is er de ideale combi.

Daarna is je persoonlijke stijl aan de beurt. Bij Wielinga & Tabbers kunnen we aan elke stijlwens tegemoet komen. Staat je ultieme bed nog niet in onze winkel, dan vind je het in onze presentatieboeken van de vele merken die we kunnen leveren.

Bekijk ons assortiment

Assortiment-Verlichting

Verlichting

Assortiment-Raamdecoratie

Raambekleding

Assortiment-Opbergen

Opbergen

Assortiment-Vloeren

Vloeren

Assortiment-Bedden

Bedden