Zuiderplein 7 - 8911 AM - Leeuwarden

Uitvinders van nachtrust

Met meer dan honderd jaar ervaring is Wielinga & Tabbers de specialist op het gebied van bedden en slapen. Vanaf 1916 adviseren wij onze klanten om te komen tot een heerlijk, ongestoorde nachtrust.

Het slaap-assortiment van Wielinga & Tabbers kent de mooiste merken en bestaat uit bedden, matrassen, boxsprings, kussens en linnengoed. Een op maat gemaakte inloopkast en design verlichting maakt je slaapkamer helemaal af.

Slechte slapers? Die bestaan niet

Wekelijks vragen klanten ons om slaapadvies. Zij hebben moeite om in te slapen omdat ze of onrustig (draaien en woelen) of omdat ze uren naar het plafond liggen staren. Ook veel gehoorde problemen zijn het tussentijds wakker worden of het voor dag en dauw ontwaken.

Onze ervaring wenden we aan om klanten maatwerkadvies te geven. Geen mens is immers gelijk in postuur en we hebben allemaal een andere slaap- en voorkeursligging. Na het gratis onderzoek zijn klanten verzekerd van een matras die optimaal bij hen past waarmee slaapproblemen tot het verleden behoren.

Waarom kiezen voor een bed bij Wielinga & Tabbers? Vijf redenen.

Bedtextiel, dekbedden & kussens

De volgende morgen uitgerust ontwaken vraagt om een combinatie van factoren. Na de zorgvuldige aanschaf van bedframe en matras bereikt het slaapcomfort zijn optimum met het juiste dekbed, kussen en bedtextiel. Wielinga & Tabbers verandert ieder slaapvertrek in een sfeervolle slaapkamer.

Bezoek de nieuwe zaak van Wielinga & Tabbers op het Zuiderplein in Leeuwarden (tegenover de Mercuriusfontein) voor slaapoplossingen op maat en laat je grondig adviseren in de beste materialen, het mooiste beddengoed en de sterkste (inter)nationale merken.

Bekijk ons assortiment

Assortiment-Verlichting

Verlichting

Assortiment-Raamdecoratie

Raambekleding

Assortiment-Opbergen

Opbergen

Assortiment-Vloeren

Vloeren

Assortiment-Bedden

Bedden