Projecten

Wielinga & Tabbers heeft al veel hotels, winkels, kantoren en tuinen mogen voorzien van slaapmeubilair en verlichting. Ook jouw onderneming zijn wij graag van dienst! Of je nu een nieuwbouwwoning betrekt, een bedrijf begint of goede bedden nodig hebt voor je hotel, Wielinga & Tabbers denkt er graag over mee. Zo zorgen we er met elkaar voor, dat alles na de schemer voor elkaar is!

Hotels

Badhotel Bruin is een kleinschalig en persoonlijk hotel op het prachtige Waddeneiland Vlieland.
Wielinga & Tabbers voorzag alle 34 kamers/ suites van dit kwaliteitshotel van comfortabele bedden van de merken Auping, Nill Spring en Hästens.

Op het unieke Waddeneiland Terschelling, staat het kleinschalige hotel Caracol.
De drie kamers van dit hotel werden door Wielinga & Tabbers voorzien van elektrisch verstelbare kwaliteitsbedden van Hästens.

Aan het riviertje De Wymerts in Workum vind je Hotel (aan de) Wymerts.
Voor dit no-nonsense hotel aan de Wymerts, verzorgde Wielinga & Tabbers verschillende varianten slaapkamer-meubilair van onder andere Auping en Hästens.

Winkels

Mooie verlichting, die op de juiste plek is neergezet, is in een kledingzaak heel erg belangrijk.
Wielinga & Tabbers denkt graag mee over een stijlvolle verlichting van jouw kledingwinkel. Zodat jouw klanten er goed op staan!

Op plaatsen waar iedereen naar binnen loopt, maakt een mooie, goed geplaatste lamp het verschil.
Wielinga & Tabbers mocht al verscheidene designlampen op prominente locaties plaatsen. In onze royale en vernieuwende collectie is altijd iets wat jouw bedrijf reflecteert.

Een aangename en prettige werkomgeving staat of valt met de juiste lampen en lichtarmaturen.
Wielinga & Tabbers heeft al een aantal kantoren in Leeuwarden voorzien van in het oog springende verlichtingsarmaturen. Ook jou adviseren wij graag!

Tuinen

Niet alleen in huis, maar ook buitenshuis is het van groot belang om verlichting strategisch te plaatsen.
Wielinga & Tabbers adviseert je graag over de juiste manier en locatie voor buitenverlichting, zodat jij er uit haalt wat er in zit!

Het binnen-buiten gevoel; het is niet meer weg te denken uit de aankleding van onze buitenruimtes.
Wielinga & Tabbers heeft dan ook prachtige lampen en verlichting armaturen om buitenruimtes zoals veranda’s en tuinhuisjes aan te kleden.

Niet alleen binnen, maar zeker ook buiten kunnen lampen prachtige eyecatchers zijn. 
Wielinga & Tabbers heeft onlangs deze prachtige lichtbollen geplaatst in Beetsterzwaag. En in onze collectie hebben we nog veel meer mooie en bijzondere tuinverlichting om uit te kiezen.

Wielinga & Tabbers is specialist in:

Lichtdesign

Als enige speciaalzaak voor designverlichting in Friesland heeft Wielinga & Tabbers alle kennis in huis voor het beste verlichtingsadvies. In onze winkel op het Zuiderplein in Leeuwarden (tegenover de Mercuriusfontein) kun je terecht voor designverlichting van onder meer: Foscarini, Artemide, Occhio, Catalini & Smith, Louis Poulsen en Cini & Nils.

Slapen

Wielinga & Tabbers in Leeuwarden levert maatwerk in slaapoplossingen. Wij geven je de tools waardoor je dieper slaapt en uitgerust wakker wordt. Ons brede assortiment bestaat uit bedden, matrassen, boxsprings, kussens en linnengoed. Pijn aan nek, rug of schouders? Maak ook dan vrijblijvend een afspraak met Ronald Wielinga, slaapexpert van Wielinga & Tabbers.

Opbergen

Voor elke opbergwens ben je bij Wielinga & Tabbers op het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar infotainment, ingebouwde audio en video of draadloos regelbare verlichting vanaf het hoofdkussen; je vindt de exclusieve oplossingen op het Zuiderplein nummer 7 in Leeuwarden. Wel een opberg-idee maar het niet kunnen uitvoeren? Neem ook dan contact met ons op.

Wanneer kom je langs?

Het inplannen van een afspraak is nog nooit zo eenvoudig geweest. Klik op de kalender en geef het tijdstip aan wanneer je langs wilt komen. Gedurende de afspraak nemen we ruim de tijd voor je. Uiteraard is de afspraak geheel vrijblijvend.

Plan hier een afspraak in

december 2022
ma di wo do vr
28293012
56789
1213141516
1920212223
2627282930