Zuiderplein 7 - 8911 AM - Leeuwarden

Advies is maatwerk

Ronald zijn missie is heel makkelijk: hij wil mensen blij maken met het juiste advies! Als klant weet je dat het bij
Ronald goed komt. Je moet je lekker voelen in je huis en als professional denkt hij graag met de klant mee hoe dat gerealiseerd kan worden. Samen kunnen worden er mooie dingen gemaakt. Dat realiseert hij zich door kwaliteit te leveren. Niet alleen een product van hoog kwaliteit maar ook met het juiste advies.

Zijn kennis over de producten en materialen is breed. Door goed naar de vraag van de klant te luisteren kan hij dan ook gericht het juiste product adviseren welke volledig aan de wensen van de klant voldoet.

Ronald

Ronald Wielinga

Dennis

Edwin

Dennis en Edwin

Onze monteur/adviseur Edwin heeft een oog voor detail en een precieze manier van werken. We krijgen vaak te horen,” niets ging goed bij dit project maar wat fijn dat het met de verlichting perfect is verlopen”. Led verlichting is een stuk complexer dan de ouderwetse gloeilamp. Vooral nu we ook te maken krijgen met bepaalde aanstuur protocollen, met verlichting die we zelfs vanuit uit uw vakantieadres kan worden bedient. Edwin heeft inmiddels veel ervaring in wat wel of niet bij elkaar past is deze complexe wereld van de techniek. Daarom ook als adviseur zeer kundig.

Onze lichtadviseur Dennis heeft zijn hart op de goede plaats. Altijd zeer enthousiast als het gaat om lichtadvies en lichtbeleving. Wil het voor de klant altijd het beste doen waarbij service erg belangrijk is. Met nu al 20 jaar ervaring is hij nog steeds leergierig naar nieuwe technieken en producten. Advies is maatwerk en dat is ook de onze missie bij Wielinga & Tabbers.

Altijd de beste service

Duur of goedkoop, zonder goed advies kun je altijd een miskoop doen. Bij ons ben je nooit een nummer, wij houden van een persoonlijke benadering. Onze klanten doen ertoe. Ze worden gehoord en gezien.

Nakomen wat je belooft. Bij ons geen valse beloftes. Door het beloofde te leveren hebben we veel tevreden klanten. In de loop der jaren heb ik een fijne selectie van bedden, verlichting , kasten en woonstoffering samengesteld van hoge kwaliteit en met de beste service.

Alleen bij...

Alles over slapen

Heeft u rugpijn en twijfelt u of u een ander matras nodig heeft? Welk kussen kunt u het beste aanschaffen voor een goede nachtrust? Wielinga heeft antwoord op al uw vragen! Maak snel een afspraak voor al uw vragen over slapen.

Bekijk ons assortiment

Assortiment-Verlichting

Verlichting

Assortiment-Raamdecoratie

Raambekleding

Assortiment-Opbergen

Opbergen

Assortiment-Vloeren

Vloeren

Assortiment-Bedden

Bedden