Zuiderplein 7 - 8911 AM - Leeuwarden

Verlichting met design

Voor een ontspannen afsluiting van de dag is het juiste licht onmisbaar. Daarbij maken de plaats en afstelling een verschil van dag en nacht.

Als enige speciaalzaak voor designverlichting in Friesland heeft Wielinga & Tabbers de beste kennis in huis om jou een goed verlichtingsadvies te geven.

Wij weten wat u nodig heeft

Jarenlange ervaring en vakmanschap maken dat Wielinga & Tabbers precies weet hoe licht tot zijn recht komt. Wij adviseren u graag over het lichtplan van uw (nieuwbouw)woning. En om alles optimaal op elkaar af te stemmen, denken we graag vroegtijdig met u mee. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Een doordacht lichtplan maakt je huis compleet!

Zorgvuldig gekozen lichtpunten, warmte creëren of juist functionaliteit van licht optimaal benutten. In ons lichtplan worden uw wensen gecombineerd met de kenmerken en de functie van de ruimte zowel binnen als buiten. Op basis van dit plan volgt een advies over de te gebruiken armaturen. Deze armaturen worden niet alleen geadviseerd op basis van vormgeving en de lichttechnische aspecten, maar er is ook aandacht voor energiebesparing en uw budget.

Geïnteresseerd in meer dan licht alleen? Een van onze medewerkers bezoekt u graag, om de desbetreffende ruimte te analyseren en u als particulier of bedrijf van professioneel lichtadvies te voorzien.

Lichtplannen

Een op maat gemaakt lichtplan maakt uw huis, tuin of bedrijfsinrichting compleet! Meer weten over lichtplannen of wilt u een plan laten opstellen? Maak direct hier een afspraak!

Lichtplannen voor binnen

Lichtplannen voor buiten

Lichtplannen voor bedrijven

“Ons huis was mooi ingericht maar er miste nog iets. De mannen van Tabbers zijn bij ons geweest en nu voelt het echt als ons huis. Schitterend uitgevoerd en dit hadden we nooit zelf kunnen bedenken”

Alexandra

...

Bekijk ons assortiment

Assortiment-Verlichting

Verlichting

Assortiment-Raamdecoratie

Raambekleding

Assortiment-Opbergen

Opbergen

Assortiment-Vloeren

Vloeren

Assortiment-Bedden

Bedden