Projecten

Wielinga & Tabbers heeft al veel hotels, winkels, kantoren en tuinen mogen voorzien van slaapmeubilair en verlichting. Ook jouw onderneming zijn wij graag van dienst!
Of je nu een nieuwbouwwoning betrekt, een bedrijf begint of goede bedden nodig hebt voor je hotel, Wielinga & Tabbers denkt er graag over mee. Zo zorgen we er met elkaar voor, dat alles na de schemer voor elkaar is!

Hotels

Badhotel Bruin is een kleinschalig en persoonlijk hotel op het prachtige Waddeneiland Vlieland.
Wielinga & Tabbers voorzag alle 34 kamers/ suites van dit kwaliteitshotel van comfortabele bedden van de merken Auping, Nill Spring en Hästens.

Op het unieke Waddeneiland Terschelling, staat het kleinschalige hotel Caracol.
De drie kamers van dit hotel werden door Wielinga & Tabbers voorzien van elektrisch verstelbare kwaliteitsbedden van Hästens.

Aan het riviertje De Wymerts in Workum vind je Hotel (aan de) Wymerts.
Voor dit no-nonsense hotel aan de Wymerts, verzorgde Wielinga & Tabbers verschillende varianten slaapkamer-meubilair van onder andere Auping en Hästens.

Winkels

Mooie verlichting, die op de juiste plek is neergezet, is in een kledingzaak heel erg belangrijk.
Wielinga & Tabbers denkt graag mee over een stijlvolle verlichting van jouw kledingwinkel. Zodat jouw klanten er goed op staan!

Op plaatsen waar iedereen naar binnen loopt, maakt een mooie, goed geplaatste lamp het verschil.
Wielinga & Tabbers mocht al verscheidene designlampen op prominente locaties plaatsen. In onze royale en vernieuwende collectie is altijd iets wat jouw bedrijf reflecteert.

Een aangename en prettige werkomgeving staat of valt met de juiste lampen en lichtarmaturen.
Wielinga & Tabbers heeft al een aantal kantoren in Leeuwarden voorzien van in het oog springende verlichtingsarmaturen. Ook jou adviseren wij graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Tuinen

Niet alleen in huis, maar ook buitenshuis is het van groot belang om verlichting strategisch te plaatsen.
Wielinga & Tabbers adviseert je graag over de juiste manier en locatie voor buitenverlichting, zodat jij er uit haalt wat er in zit!

Het binnen-buiten gevoel; het is niet meer weg te denken uit de aankleding van onze buitenruimtes.
Wielinga & Tabbers heeft dan ook prachtige lampen en verlichting armaturen om buitenruimtes zoals veranda’s en tuinhuisjes aan te kleden.

Niet alleen binnen, maar zeker ook buiten kunnen lampen prachtige eyecatchers zijn.
Wielinga & Tabbers heeft onlangs deze prachtige lichtbollen geplaatst in Beetsterzwaag. En in onze collectie hebben we nog veel meer mooie en bijzondere tuinverlichting om uit te kiezen.

De voordelen

Jarenlange ervaring

Service & montage

Persoonlijk advies

Bezorgen

Duurzaam

Ik heb advies nodig…

Stuur een e-mail naar info@wielingatabbers.nl of een bericht via onderstaand formulier.

Hanglampen

Hanglampen zijn onmisbaar in een hedendaags interieur.
Niet alleen als lichtbron, maar ook als statement. Wij helpen je graag om een hanglamp te vinden die bij jouw interieur past!

Wielinga & Tabbers heeft heel veel keus in hanglampen, Klassieke lichtbronnen, maar ook moderne en industriële lampen. Bekijk ons ruime assortiment in onze winkel in Leeuwarden.

Vloerlampen

Een interieur wordt volmaakt als de juiste verlichting op de juiste plek staat, waardoor meubels en accessoires tot hun recht komen.
Een passende vloerlamp maakt dan ook een wereld van verschil.

Wielinga & Tabbers heeft veel verschillende vloerlampen in de collectie, zodat elk interieur op de juiste manier kan worden aangelicht. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Ledlampen

De tijd dat ledlampen kil en sfeerloos licht verspreidden is voorbij. Inmiddels is ledverlichting in alle denkbare tinten leverbaar.
Een duurzame investering dankzij het lage energieverbruik en de lange levensduur!

Omdat de kleur van het licht een verschil van dag en nacht maakt, is het uitzoeken van de juiste verlichting vakwerk. En daarvoor staan de vakmensen van Wielinga & Tabbers voor jou klaar!