Verlichting met design

Voor een ontspannen afsluiting van de dag is het juiste licht onmisbaar. Daarbij maken de plaats en afstelling een verschil van dag en nacht.

Als enige speciaalzaak voor designverlichting in Friesland heeft Wielinga & Tabbers de beste kennis in huis om jou een goed verlichtingsadvies te geven. Bij ons kan je ook terecht voor de prachtigste designverlichting van Foscarini, Artemide, Occhio, Catalini & Smith, Louis Poulsen en Cini & Nils. Wij adviseren graag over wat in jouw interieur past.

Wij weten wat u nodig heeft

Jarenlange ervaring en vakmanschap maken dat Wielinga & Tabbers precies weet hoe licht tot zijn recht komt.
Wij adviseren je graag over het lichtplan van jouw (nieuwbouw)woning. En om alles optimaal op elkaar af te stemmen, denken we graag vroegtijdig met je mee. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Advies op maat

Onze merken

De voordelen

Bezorgen

Jarenlange ervaring

Service & montage

Duurzaam

Persoonlijk advies

Ik heb advies nodig…

Stuur een e-mail naar info@wielingatabbers.nl of een bericht via onderstaand formulier.

Projecten

Op plaatsen waar iedereen naar binnen loopt, maakt een mooie, goed geplaatste lamp het verschil.
Wielinga & Tabbers mocht al verscheidene designlampen op prominente locaties plaatsen. In onze royale en vernieuwende collectie is altijd iets wat jouw bedrijf reflecteert.

Het binnen-buiten gevoel; het is niet meer weg te denken uit de aankleding van onze buitenruimtes.
Wielinga & Tabbers heeft dan ook prachtige lampen en verlichting armaturen om buitenruimtes zoals veranda’s en tuinhuisjes aan te kleden.

Mooie verlichting, die op de juiste plek is neergezet, is in een kledingzaak heel erg belangrijk.
Wielinga & Tabbers denkt graag mee over een stijlvolle verlichting van jouw kledingwinkel. Zodat jouw klanten er goed op staan!

Hanglampen

Hanglampen zijn onmisbaar in een hedendaags interieur.
Niet alleen als lichtbron, maar ook als statement. Wij helpen je graag om een hanglamp te vinden die bij jouw interieur past!

Wielinga & Tabbers heeft heel veel keus in hanglampen, Klassieke lichtbronnen, maar ook moderne en industriële lampen. Bekijk ons ruime assortiment in onze winkel in Leeuwarden.

Vloerlampen

Een interieur wordt volmaakt als de juiste verlichting op de juiste plek staat, waardoor meubels en accessoires tot hun recht komen.
Een passende vloerlamp maakt dan ook een wereld van verschil.

Wielinga & Tabbers heeft veel verschillende vloerlampen in de collectie, zodat elk interieur op de juiste manier kan worden aangelicht. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Ledlampen

De tijd dat ledlampen kil en sfeerloos licht verspreidden is voorbij. Inmiddels is ledverlichting in alle denkbare tinten leverbaar.
Een duurzame investering dankzij het lage energieverbruik en de lange levensduur!

Omdat de kleur van het licht een verschil van dag en nacht maakt, is het uitzoeken van de juiste verlichting vakwerk. En daarvoor staan de vakmensen van Wielinga & Tabbers voor jou klaar!